Assalamualaikum..

Memandangkan tahun ni Birthday suami tercinta jatuh pada hari bekerja, jadi kami plan untuk sambut awal sikit..:)

Just for having fun and spend time together!:)  so kami decide untuk melalak (karaoke) dan tengok wayang di Sunway Piramid!

Dah lama jugak lah tak karaoke…kami memang ske menyanyi! Haha

image

image

Puas hati dapat melalak 3 jam! Haha tu pun rasa sekejap je dah habis masa..:)

Karaoke dah, wayang pulak! Cerita yang dinanti2 bulan April ni..Avengers! Memang favourite kami!

image

Memang terbaik Avengers ni! Puas hati dapat tengok..huhu..yang penting memang kami enjoy! :)

image

Muka excited dapat toys Avengers! Haha kali ni pilih Thor dengan Captain America..sebab toys dorg cute sangat! :)

Untuk dinner pulak, kami ke restourant Big Brother! :) First time nak try makan steak kat restourant ni di sek 7 shah alam!

image

Ok, Happy Becoming Birthday my Beloved Husband! :) ILY so Much!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
This site is protected by WP-CopyRightPro